Professorat interí

Les mobilitzacions del professorat interí continuen els pròxims dies

Avui s’ha celebrat la sisena jornada de vaga convocada per STEPV, AFID i la Coordinadora de Professorat Interí

Un moment de l'assemblea en què s'han acordat noves accions

dimecres 27 març 2013 17:39 h

Avui s’ha celebrat el sisé dia de vaga de professorat interí, que ha acabat amb una nova manifestació de País a València i una assemblea. I pel camí, les persones manifestants s’han tancat durant un temps en la Conselleria de Funció Pública al carrer Micalet. Una delegació del comité de vaga s’ha reunit amb Pedro García Biot, Secretari Autonòmic d’Administració Pública, per a explicar-li la problemàtica del professorat interí perquè la trasllade al govern valencià.

El Sindicat fa una crida a tot el professorat i a la comunitat educativa en general a participar en aquestes mobilitzacions

El Comité de Vaga li ha exigit el manteniment de l’acord de 2010 i la no rebaremació de les borses i ha advertit al govern que aquest tema afectarà a tota la negociació col·lectiva de tots els àmbits de negociació. A més, han responsabilitzat al president Fabra de la denúncia de l’acord i han demanat que el President revoque la decisió de rebaremar de la Consellera d’Educació.
En l’assemblea posterior s’ha valorat molt positivament les sis jornades de vaga pel seguiment i les accions que s’han dut a terme, així com pel fet d’aconseguir el compromís de convocar una nova Mesa Sectorial i, d’aquesta manera, no donar per tancada la negociació.
L’assemblea ha acordat continuar els pròxims dies les mobilitzacions per a mantindre la pressió i que l’administració rectifique. Les accions acordades són les següents:
- Manifestació divendres 29 de març a Torrent, la localitat de la Consellera, a les 11h en l’estació de Metro Torrent-Avinguda.
- Acampada de professorat interí dimarts 2 d’abril.
- Assemblea General de Professorat Interí a Alacant (Direcció Territorial) i a València (Conselleria) a les 11h, dijous 4 d’abril
- Manifestacions del conjunt del professorat i de tota la comunitat educativa a Elx, València i Castelló, dissabte 13 d’abril a les 11h, contra les retallades en educació i contra la rebaremació de les borses.
La manifestació ha comptat amb la presència de representants dels partits polítics de l’oposició com Miguel Soler (PSPV), Marga Sanz (EU), Mireia Mollà i Joan Baldoví (Compromís), Agustí Cerdà (ERPV) i Simeón Lezcano (PCPE). També hi ha assistit el president de FAPA-València, Josep Ricard Revert.
El Sindicat fa una crida a tot el professorat i a la comunitat educativa en general a participar en aquestes mobilitzacions, perquè aquest conflicte no només afecta al professorat interí sinó al conjunt del sistema educatiu i a la qualitat educativa.
En la mateixa línia, STEPV convocarà a la resta de sindicats pròximament i els anima a sumar-se a la lluita exemplar del professorat interí.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR