Retribucions

Les Administracions han de mantenir l’alta i la cotització a l’estiu del professorat interí

La Direcció General d’Ordenació de la Seguretat Social dicta un criteri d’actuació que obliga a les administracions educatives a mantenir l’alta i la cotització en els mesos d’estiu tant del professorat interí com dels substituts en centres concertats que tenen vacant durant tot el curs.

dimecres 04 juliol 2018 11:04 h

Benvolgudes companyes i companys informar-vos que a través d’una nota publicada fa uns dies per la Direcció General de la Seguretat Social, s’adverteix a les administracions educatives l’obligació de mantenir l’alta i la cotització durant juliol i agost del professorat interí contractat durant tot el curs.

Des de STEPV-Iv valorem positivament que el criteri d’actuació 1/2018 respecte els drets de Seguretat Social del Personal Docent obligue a partir d’ara a totes les CCAA a mantenir l’alta i la cotització en els mesos d’estiu del professorat interí, i que afecta també als docents que tenen un contracte de substitució en centres concertats durant tot el curs.

Així va ser notificat pel Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social on reconeix la sentència d’11 de juny passat del Tribunal Suprem que estima el recurs de cassació interposat por AIDMUR contra l’acord del Consell de Govern de Múrcia de 24 de febrer de 2012, que establia mesures en matèria de personal docent de l’Administració Pública d’eixa Comunitat Autònoma.

A més a més, la Direcció General de Ordenació de la Seguretat Social adverteix que es vigilarà a través de la Inspecció de Treball el compliment legal de les altes i baixes en la contractació del professorat, no podent haver discriminació retributiva entre el personal funcionari i el contractat.

Etiquetat com a

professorat estiu

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR