Professorat interí

La FETE-UGT reclama, hipòcritament, que els interins cobren sexennis

FETE-UGT va signar l’acord del nou decret de sexennis que discrimina el professorat interí

dilluns 25 gener 2016 16:10 h

El 24 d’abril de 2014, en plenes vacances de Pasqua, els sindicats CCOO, UGT, ANPE i CSIF signaven amb la Conselleria d’Educació, encara en mans del PP, un acord sobre un nou decret de sexennis, al marge de STEPV i sense consultar el professorat.

STEPV aconsella a FETE UGT a deixar de mantindre una actitud hipòcrita i retirar la seua signatura de l’acord sobre sexennis

Aquest acord es pot consultar en aquest enllaç. Com es pot comprovar en l’article del nou decret de sexennis, el professorat interí no està contemplat. En la negociació posterior en Mesa Sectorial, ja que el nou decret havia de ser tractat en aquest òrgan, on sí que STEPV hi és present, no es va voler atendre la demanda del Sindicat d’incorporar el professorat interí en el decret.
I així es va publicar en el DOCV. STEPV va impugnar el decret per aquest motiu. Cap altre sindicat ho va fer. I ara STEPV ha guanyat la sentència. Aprofitant aquesta sentència, ara FETE UGT vol aparéixer davant el professorat interí i l’opinió pública com el salvaguarda del dret d’aquest professorat a cobrar els sexennis.
STEPV denuncia, per tant, l’actitud hipòcrita d’aquest sindicat perquè va signar l’acord previ a la Mesa Sectorial, no va impugnar judicialment el decret i ara pretén aparéixer com a defensor d’aquest dret.
Aquest sindicat és el minoritari en la Mesa Sectorial i en forma part perquè la llei els ampara, no perquè tinguen el 10% de representativitat per a formar part de la Mesa Sectorial, com passa a la resta de sindicats que no són CCOO o UGT.
Per tant, estan en la Mesa Sectorial no per mèrits propis, sinó per la legislació que els protegeix. I amb aquesta mena de polítiques hipòcrites continuaran sent el sindicat majoritari, ja que el professorat no es deixa prendre el pèl per aquestes actituds, com ja va demostrar en les eleccions sindicals del 4 de desembre de 2014.
Per tot això, STEPV aconsella a FETE UGT a deixar de mantindre una actitud hipòcrita i retirar la seua signatura de l’acord sobre el decret de sexennis, si realment vol no acabar de perdre la poca credibilitat que els queda.

Etiquetat com a

sexennis

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR