Professorat interí

La CPI i STEPV acorden mobilitzacions per la consolidació del professorat interí

El col·lectiu acudirà a la concentració i manifestació el 27 de maig a Madrid. També s’acorda una acampada el 18, 19 i 20 de juliol, entre altres accions.

Aspecte de l'assemblea d'aquest matí a València

STEPV

dissabte 06 maig 2017 16:49 h

Aquest matí ha tingut lloc una nova assemblea de professorat interí, convocada per la Coordinadora de Professorat Interí (CPI) i STEPV. Aquesta assemblea ha servit per posar en comú i unificar les propostes de mobilització acordades en l’assemblea del passat 19 d’abril i en la reunió de la PECEPI (Plataforma Estatal per la Consolidació i l’Estatibilitat del Professorat Interí), el passat 29 d’abril.

També s’ha acordat enviar un text de suport als companys i companyes de l’estiba

Les mobilitzacions tindran dues reivindicacions. D’una banda, el rebuig a la repetició de centre que proposa la Conselleria d’Educació i, d’altra banda, la reivindicació de l’activació de processos de consolidació del professorat interí en els pròxims processos selectius.

Així, s’han acordat les accions següents, recopilant les propostes plantejades en les dues reunions prèvies:

- Acampada en Conselleria el 18, 19 i 20 de juliol amb activitats durant el dia.

- Manifest i recollida de signatures contra la repetició de dos cursos i per la consolidació.

- Participació en la manifestació estatal el dia 27 de maig de matí, en el marc de la mobilització de les Marxes de la Dignitat.

- Una vegada publicada la normativa de repetir centre, presentar recursos individuals com a mesura de pressió.

- Organitzar assemblees als centres educatius (es farà un argumentari).

- Donar màxima difusió a les xarxes socials de les accions acordades.

- Contactar amb els partits polítics perquè presenten una Proposició no de Llei en el Congrés dels Diputats.

- Convocar un acte públic amb representants de partits polítics, sindicats i col·lectius de docents interins per reflexionar sobre aquesta qüestió (que segurament es realitzarà a Múrcia).

També s’ha acordat enviar un text de suport als companys i companyes de l’estiba agraint la seua solidaritat cap a la lluita del sector educatiu contra la LOMQE i les retallades i mostrar, alhora, la solidaritat del professorat amb la lluita de l’estiba.
Finalment, la CPI i STEPV fan una crida a la participació el dia 27 de maig en la concentració a Madrid i en la manifestació per la vesprada de les Marxes de la Dignitat. Per a facilitar la participació en la concentració del matí, STEPV ha organitzat autobusos, als quals es pot apuntar des de la web en aquest enllaç.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR