Oposicions

La Conselleria presenta l’oferta pública d’ocupació definitiva

Les especialitats del cos de professorat d’Art Plàstiques i Disseny i les d’algunes especialitats de PTFP es convocaran en 2017

STEPV

Dijous 25 Febrer 2016 14:03 h

La Conselleria d’Educació ha presentat aquest matí en Mesa Sectorial l’oferta definitiva de places per a les oposicions de 2016. Han modificat algunes places respecte a la proposta anterior, en concret:

- Biologia: de 20 places passen a 10.
- S’incorpora l’especialitat de FOL (Secundària) amb 10 places.
- Les especialitats del cos de professorat d’arts plàstiques i disseny també s’han modificat, com es pot veure en el document adjunt. A més, s’afegeix l’especialitat de Volum.
- Les especialitats de Professorat Tècnic de FP de Cuina i Pastisseria, Manteniment de Vehicles, Mecanitzat i Manteniment de Màquines i Perruqueria es convocaran en 2017, no enguany, tal i com havia sol·licitat STEPV. El motiu és que hi ha professorat que no té el requisit del màster pedagògic i l’administració ha regulat un curs per poder obtindre aquest requisit. El problema és que el curs finalitzarà coincidint amb les oposicions i no es podran presentar.
Quant als cossos d’ensenyaments artístics, STEPV ha sol·licitat que s’ajornen també al curs que ve, per donar temps al professorat afectat a preparar-les en condicions. Finalment, la Conselleria ha acceptat que les especialitats del cos de Professorat d’Art i Disseny s’ajornen al curs que ve, tot i que la resta de l’oferta dels cossos d’ensenyaments artístics es mantindran per aquest curs.
El Sindicat ha ratificat la seua postura de condicionar l’oferta a un pla d’estabilitat per al professorat interí.
També ha tornat a sol·licitar una reunió per a tractar la problemàtica generada en les oposicions de 2015 respecte a les actuacions d’alguns tribunals per evitar que es tornen a repetir en les oposicions de 2016.

- Descarrega’t l’oferta definitiva
Aclariment: Les especialitats que es convocaran en 2017 apareixen en l’oferta perquè el decret d’oferta abraça dos anys. És a dir, que el nombre total de places apareixeran en el decret d’oferta, la qual cosa no significa que totes es convoquen en 2016.
En la convocatòria d’oposicions de 2016 no apareixeran les especialitats que es convocaran en 2017. Aquesta convocatòria d’oposicions encara està per negociar en Mesa Sectorial.

Quines especialitats s’oferten en 2016 i quines en 2017
Descarrega’t el document ací

Etiquetat com a  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR