Professorat interí

La Conselleria convoca Mesa el 3 d’abril per a parlar d’un decret, no d’un acord

STEPV convoca a tot el professorat interí a concentrar-se en Conselleria coincidint amb la negociació

dijous 28 març 2013 16:02 h

A última hora d’aquest matí, la Conselleria d’Educació ha enviat a les organitzacions sindicals el document (que adjuntem) que es negociarà el pròxim dimecres 3 d’abril sobre les borses d’interins. No es tracta de cap proposta d’acord sinó directament un decret (ni tan sols una ordre, com van dir en les meses).

Cal mantindre l’acord signat per tots els sindicats en novembre de 2010

Per això convoquen Mesa Tècnica i no Sectorial, amb la qual cosa hi haurà com a mínim dues reunions més per a tractar el tema. El decret està basat en el primer esborrany, amb la qual cosa estan complint amb l’amenaça i el xantatge que van anunciar en mesa si no hi havia acord.
El Sindicat insisteix en què la desconvocatòria de la Mesa Sectorial del dia 15 de març per a tancar la signatura de l’acord va ser il·legal i que la reunió del dia 3 d’abril hauria de reprendre la negociació de l’acord i no la imposició d’un decret.
Si no hi ha una rectificació per part de la Conselleria, el Sindicat prendrà les accions judicials necessàries per aturar la imposició d’aquest decret i mantindre tot el professorat interí en el seu lloc en les borses de treball.
STEPV considera que cal mantindre l’acord signat per tots els sindicats en novembre de 2010 i s’oposa a la rebaremació de les actuals borses de treball.
Per això STEPV ha convocat a tot el professorat interí a una concentració el mateix dia 3 a la Conselleria d’Educació a partir de les 10h, mentre dure la Mesa Tècnica, per tal d’expressar el rebuig del col·lectiu a la propostra de rebaremació que pretén imposar la Conselleria.
Descarrega’t la proposta de decret


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR