Jornada Escolar

La Conselleria accepta algunes modificacions de l’ordre de jornada escolar en el CEV

S’accepten algunes esmenes de STEPV que milloren l’adopció de la jornada contínua, però no d’altres que la dificulten

dimecres 23 març 2016 15:04 h

El Consell Escolar valencià (CEV) va tractar ahir l’esborrany d’ordre que regula la jornada contínua. Algunes entitats i sindicats membres del CEV van intentar ajornar la discussió de les esmenes presentades (més d’un centenar), la qual cosa haguera fet que no es puguera aplicar la jornada continua el curs que ve. STEPV s’hi va oposar i finalment es van discutir. El CEV elaborarà l’informe pertinent i la normativa tornarà a passar per Mesa Sectorial tal i com es va comprometre el Secretari Autonòmic.

STEPV continuarà treballant en la Mesa Sectorial per eliminar la resta d’entrebancs que es mantenen

STEPV va presentar ahir les mateixes esmenes que en la Mesa Sectorial de la setmana passada. Algunes es van acceptar, com la flexibilització de l’horari de recollida de l’alumnat per part de les famílies durant l’hora de menjador. La Conselleria va acceptar parcialment l’esmena del Sindicat que no s’imposara un horari per a les hores complementàries sinó que el centre organitzara aquestes hores. La proposta de Conselleria és reduir de dues vesprades obligatòries de permanència en el centre a una vesprada.
Altres propostes, en canvi, no van ser acceptades ahir per l’administració, com la inclusió en els pressupostos de la Generalitat d’una partida pressupostària per a finançar les activitats extraescolars que organitzen els centres que s’acullen a la jornada contínua, per garantir-ne la gratuïtat. Tampoc es va acceptar que en el resultat de la votació de les famílies es tinga en compte el total de votants i no el total del cents. La Conselleria manté la proposta que per aprovar-se la jornada contínua siga requisit els vots favorables d’un mínim del 55% del cens dels pares i mares.
STEPV valora positiu l’acceptació d’algunes esmenes però continuarà treballant en la Mesa Sectorial per eliminar la resta d’entrebancs que es mantenen perquè els centres puguen adoptar la jornada contínua.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR