Polítiques educatives

Es constitueixen les juntes de personal docent no universitari d’Alacant, València i Castelló

Les presidències i secretaries de les tres juntes les ocupen delegats i delegades de STEPV

La Junta de Personal de Castelló en el ple de constitució el passat 2 de febrer

dimarts 03 febrer 2015 19:26 h

Les noves juntes de personal docent sorgides de les recents eleccions sindicals del passat 4 de desembre s’han constituït aquests dies. La primera en constituir-se va ser la d’Alacant, el passat 29 de gener. Ahir 2 de febrer es van constituir les juntes de València i de Castelló.

Les juntes de personal són els òrgans de representació del funcionariat públic en les unitats administratives en què s’organitza

En les juntes de constitució es van elegir els càrrecs de la presidència i la secretaria. En totes les juntes han estat triats per a aquests càrrecs delegats i delegades de STEPV, sindicat que va obtindre la majoria absoluta.
Així, a Alacant la presidència de la Junta de Personal l’ocuparà Pep Coll; a Castelló, Patri Teruel; i a València, Beatriu Cardona. Tots tres són permanents sindicals de STEPV. Quant a les secretaries, a Alacant l’ocuparà Carmen Beltran (CEIP Sánchez Albornoz de Novelda); a Castelló, Josep Andreu Radiu (IES Politècnic de Castelló); i a València, Paqui Muñoz (CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs).
A València i Castelló, a constinuació de la junta de constitució, es va celebrar la primera junta ordinària. A Alacant, aquesta primera junta tindrà lloc el pròxim 12 de febrer.
En les juntes de València i Castelló es van aprovar diverses resolucions: contra la proposta de supressions de l’arranjament escolar, per la negociació d’un nou acord de professorat interí que evite la rebaremació en les pròximes oposicions. A València, a més, es va aprovar una resolució contra el sistema de selecció de directors.
Recordem que les juntes de personal són els òrgans de representació del funcionariat públic en les unitats administratives en què s’organitza, que en el cas docent coincideix amb la província. Es constitueixen després dels resultats electorals i en les tres circumscripcions STEPV ha obtingut majoria absoluta.

Un moment del debat d’una resolució en la Junta de Personal de València
juntavalencia

Etiquetat com a


Comentaris

Lucia Nieves Alonso Garcia

08 maig 2016 / 16:05 h

¿podríais por favor publicar los miembros de la junta en cada provincia? y ¿cuál ha sido el criterio de elección?
Me gustaría pediros que también publicáseis los miembros del stepv previos a estas nuevas juntas, o sea los que estaban en la legislatura anterior
Gracias


Amadeu Sanz

09 maig 2016 / 08:36 h

Com explica la notícia, els i les membres de les Juntes són elegits en les eleccions sindicals, d’acord amb els vots del professorat, a partir de les candidatures que elabora el sindicat. És un procés semblant a qualsevol elecció.
Els resultats de les eleccions, amb els membres electes per cada junta, es van publicar a l’Allioli 259:
http://www.intersindical.org/stepv/allioli/Allioli_259w.pdf
Quant als membres electes de les juntes en el període 2010/14, pots consultar l’Allioli 238, de gener de 2011:
http://www.intersindical.org/stepv/allioli/visor/238elec.htm


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR