Acció sindical

El Sindicat acudeix a l’acte d’inauguració de la SAME

STEPV participa cada any en la Setmana d’Acció Mundial per l’Educació (SAME), de la la Campanya Mundial de l’Educació.

divendres 28 abril 2017 06:29 h

Ahir dijous 27 de maig a la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de València es va celebrar l’acte d’inauguració de la Setmana d’Acció Mundial per l’Educació. La pluja ha impedit que se celebraren actes a la Plaça de la Mare de Déu i el llit del riu Túria; però s’ha estat treballant en els espais de la Facultat per poder donar a conèixer la coalició internacional present a més de 124 països que des de l’any 2000 té com a objectiu sensibilitzar i mobilitzar la ciutadania com a portaveus i activistes del dret a l’educació.

La Campanya de l’Educació té com a principal objectiu incidir en els representants polítics perquè complisquen els seues compromisos amb l’educació. Actualment hi ha 263 milions de xiquetes i xiquets i adolescents a tot el món que segueixen sense estar escolaritzats, la majoria d’ells a l’Àfrica Subsahariana. Tots ells necessiten que s’escolte la seua veu; per això el lema d’enguany de la SAME era «demane la paraula per l’educació.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR