Professorat interí

El professorat interí es concentra i demana la dimissió de la Consellera

Aquest matí s’han produït tres concentracions de personal interí davant els serveis territorials d’alacant, Castelló i València en reivindicació dels seus drets laborals i contra les retallades de professorat en l’ensenyament públic.

Concentració de personal interí davant el PROP d'Educació de València.

dilluns 03 setembre 2012 17:22 h

Recordem que aquest curs la Conselleria ha prescindit de 2.200 persones que el curs passat treballaren en el sistema valencià d’ensenyament públic.

Una vegada més, en les concentracions s’ha reclamat a la consellera Català una rectificació de la política educaiva i de contractació de personal del seu departament. Així mateix, i davant les repetides faltes a la veritat de la consellera que està realitzant en el curs que ara comença, s’hi ha demana la dimissió de Català. El professorat concentrat ha inisistit que la reducció de llocs de treball del professorat en l’ensenyament públic suposa una minva de la qualitat de l’escola pública i afectarà al funcionament normal del sistema.
La Coordinadora es tornarà a reunir el 7 de setembre a Xàtiva per debatre la seua estratègia en aquest començament del curs.
Concentració de professorat interí als Serveis territorials de Castelló
Concentració de professorat interí als Serveis territorials de Castelló


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR