Dret a l’educació

El professorat interí adjudicat el 3 de gener amb vacant no s’incorporarà fins el dia 13

Conselleria tarda un mes en cobrir 238 places vacants

divendres 10 gener 2014 14:10 h

L’última adjudicació de l’any 2013 va ser el 5 de desembre i la primera de l’any el 3 de gener. Però el professorat interí amb vacant adjudicat el dia 3 no s’incorporarà fins dilluns 13 de gener. Això significa que molts centres han estat tres setmanes sense cap substitut. La Conselleria es va comprometre a adjudicar el dia 3 perquè els centres tingueren cobertes totes les seues vacants en tornar de les vacances de Nadal el dia 7 de gener, cosa que finalment no ha estat així.

No és una qüestió de les direccions dels centres docents, com afirma el Director Territorial d’Alacant

No és un fet nou que es retarde una setmana des que el professorat interí amb vacant (no amb substitucions) s’incorpora al centre. Des de fa més d’un any que es produeix aquesta situació perquè, segons Conselleria, intervenció econòmica tarda una setmana en revisar els expedients. No és una qüestió de les direccions dels centres docents, com afirma el Director Territorial d’Alacant, sinó de la pròpia Conselleria d’Educació per estalviar-se uns quants euros.
En l’adjudicació del dia 3 de gener es van concedir 168 vacants i 91 substitucions en el cos de mestres i 70 vacants i 62 substitucions en secundària i la resta de cossos. Per tant,  238 places vacants han tardat un mes en ser cobertes per la Conselleria d’Educació. 
STEPV denuncia aquesta situació i insta a l’administració a agilitzar els tràmits perquè el professorat interí s’incorpore de forma immediata una vegada ha estat adjudicat, siga per a cobrir substitucions o vacants.

Etiquetat com a

adjudicacions

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR