Dignitat del professorat

El Ministeri de Justícia crea el Registre de Delinqüents Sexuals

STEPV havia sol•licitat a Conselleria que no s’exigira fins que no es creara el registre, com proposava la Conselleria de Sanitat

STEPV

Dimarts 08 març 2016 12:57 h

Com ja vam informar en un comunicat anterior, STEPV va demanar a la Conselleria d’Educació que aplicara el mateix criteri que Sanitat respecte al Registre Central de Delinqüents Sexuals per part del professorat, ja que el Ministeri de Justícia encara no havia creat l’esmentat registre.

El Sindicat considera que aquesta mesura no soluciona el problema i que, en tot cas, cal treballar protocols d’actuació

Doncs bé, el registre ja està creat amb efectes de l’1 de març de 2016 i, per tant, és d’obligat compliment per a tots els professionals i voluntaris que treballen amb menors. El Registre Central de Delinqüents Sexuals el trobareu en aquest enllaç (també trobareu la legislació que ho regula).
STEPV reitera la seua oposició a aquesta exigència de l’administració perquè atempta a la pressumpció d’innocència i perquè col•loca, novament, el professorat en el punt de mira del qüestionament de la seua tasca.
El Sindicat considera que aquesta mesura no soluciona el problema i que, en tot cas, cal treballar protocols d’actuació en els centres educatius per a detectar possibles pràctiques abusives.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR