Arranjament escolar

El Consell Escolar Municipal de València rebutja les supressions de l’arranjament

STEPV convoca concentracions el pròxim divendres 24 de gener en tots els centres que pateixen retallades en l’arranjament

dimarts 14 gener 2014 13:14 h

Ahir va tindre lloc una reunió del Consell Escolar Municipal (CEM) de València per a tractar l’arranjament escolar de la ciutat.

L’Ajuntament ha enviat un escrit a la Direcció General de Personal i Centres per a protestar pel termini imposat d’al·legacions

L'Ajuntament va informar que havia enviat un escrit a la Direcció General de Personal i Centres per a protestar pel termini imposat per a presentar al·legacions que va acabar el passat 2 de gener, en plenes vacances de Nadal, i demanar-ne l'ampliació. De fet, el CEM de València no s'ha pogut reunir dins el termini de presentació d'al·legacions. Cal dir que la Direcció General tampoc ha donat resposta a aquesta petició de l'Ajuntament de València, com tampoc a la que va sol·licitar STEPV.
El CEM de València va assumir per majoria (tret del representant de la Conselleria d'Educació) el rebuig a la proposta d'arranjament escolar de la ciutat, que suprimeix 26 unitats, el suport a les al·legacions presentades pels centres que patiran retallades i la crítica al termini del 2 de gener.
A més, també s'ha acordat convocar un Consell Escolar en un mes per a tractar l'impacte que el districte únic (que a València es tradueix en quatre districtes) té per a la matriculació de l'alumnat entre els centres públics i concertats de la ciutat.
STEPV anuncia que convocarà concentracions el pròxim divendres 24 de gener en tots els centres educatius que pateixen retallades en l'arranjament per a manifestar el rebuig a les mateixes. A més, el Sindicat continua recollint al·legacions dels centres docents per a defensar-les davant l'administració i recuperar unitats i llocs de treball.

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR