Professorat interí

El cessament del personal interí, per via telemàtica

Conselleria acaba de penjar la informació de com obtindre el cessament d’enguany, que serà via telemàtica. Es mantenen les mobilitzacions.

dimarts 26 juny 2012 13:40 h

Com sabeu, la Coordinadora de Professorat Interí ha convocat a tot el personal a les direccions territorials el dia 2 de juliol a les 11h i després a una oficina de l’INEM per a realitzar una performance. Aquesta convocatòria es manté, perquè estem convençuts que l’administració vol evitar les concentracions i el col·lapse de les direccions territorials que estem convocant com a mesura de protesta.

Cal continuar les accions perquè la societat s’assabente que acomiaden a milers de docents interins.
Per això, dijous cal anar a les concentracions a les 19h en les direccions territorials d’Alacant i Castelló i a la Conselleria a València. I el dia 2 tornar a les Direccionms Territorials i el dia 9 a l’acampada prevista.
Tornem a adjuntar l’enllaç amb tota la informació de les mobilitzacions: http://stepv.intersindical.org/sectors/professorat_interi
Ací teniu la informació sobre el cessament:

Informació

El personal docent interí podrà descarregar la seua resolució en l’enllaç exposat més avall des del 30/06/12 i podrà consultar la dita resolució des del 27/06/12.
A més, els interins en vacant cessats a 30 de juny en aplicació del Decret llei 1/2012, de 5 de gener, del Consell, de mesures urgents per a la reducció del dèficit en la Comunitat Valenciana, podran consultar la data a partir de la qual podran sol·licitar al Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) el reconeixement de la prestació per desocupació.

Instruccions
  1. Quan accedisca a l’enllaç de baix, apareixeran tres opcions:
  2. Usuari i contrasenya (fora d’ús per a aquest col·lectiu)
  3. Dades de l’usuari (faça clic en aquesta opció)
  4. Usuari: introduir DNI amb lletra majúscula.
  5. Contrasenya: data de naixement en format dd/mm/aa.
  6. Sis últims dígits del compte bancari on ha cobrat la nòmina.
  7. Certificat digital (seguisca les instruccions)
  8. Si selecciona la segona opció apareixerà una finestra on en la part esquerra ha de fer clic en descàrrega certificats, després faça doble clic en les seues dades que apareixen en pantalla, generant-se un PDF que podrà imprimir.

Davant de qualsevol problema deurà dirigir-se a la Direcció Territorial on se li haja adjudicat l’últim destí.

Obtenció del cessament

Accés a l’obtenció del cessament
Més informació: http://www.cefe.gva.es/per/val/ceses.htm


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR