Professorat interí

Desenes d’interins propesten per l’acomiadament a 30 de juny

A Alacant, València i Castelló

Concentració a València

dissabte 06 juliol 2013 19:38 h

Desenes de docents interins s’han concentrat aquest matí a les direccions territorials d’educació d’Alacant i Castelló i davant el SERVEF de Baró de Càrcer a València per a denunciar, novament, l’acomiadament de tot el personal interí, uns 6.000, per aplicació del decret Vela per segon any consecutiu.

També han mostrat el rebuig al nou acord de professorat interí

També han mostrat el rebuig al nou acord de professorat interí que ja s’està aplicant i que comporta la pèrdua del lloc en la borsa de 1.400 docents interins aquest mes de juliol. Aquest professorat no podrà participar en els actes d’adjudicació de juliol, que han començat avui en el cos de mestres (fins el dia 5) i, per tant, no obtindrà vacant per al curs que ve, tal com ve denunciant el Sindicat des de la signatura de l’acord.
Les concentracions les ha convocat la Coordinadora de Professorat Interí i STEPV, que continuaran convocant accions durant el mes de juliol. En concret s’està preparant una jornada el pròxim 13 de juliol per a valorar el curs i planificar noves accions i es preveuen també accions a finals de mes quan es publiquen les adjudicacions per al curs que ve.
El President de FAPA-València i el portaveu del Sindicat d’Estudiants han donat suport a les concentracions i hi han assistit a la de València.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR