Inici de curs

Demà tindrà lloc la primera mesa sectorial amb el nou conseller sobre calendari escolar

STEPV ha demanat que es tracte l’aplicació de la sentència de professorat interí i la recuperació del professorat reordenat en 2013 després de les oposicions.

dijous 02 juliol 2015 17:42 h

Demà es tractarà en Mesa Sectorial amb el nou conseller d’educació, Vicent Marzà, la modificació del calendari escolar per començar a partir del 10 de setembre el curs.

STEPV espera que la nova conselleria atenga les peticions del Sindicat

A més de tractar aquest tema, STEPV plantejarà la convocatòria de noves reunions per a tractar altres temes urgents com l’aplicació de la sentència de professorat interí i la recuperació del professorat rebaremat en 2013; la recuperació d’unitats retallades en centres d’infantil i primària; i mesures per a no aplicar la LOMQE.

Per això, el Sindicat ha sol.licitat la incorporació d’un nou punt de l’ordre del dia en la mesa. En concret volem que es tracte l’aplicació de la sentència de professorat interí i la recuperació del professorat reordenat en 2013 després de les oposicions.

El Sindicat espera que el nou equip atenga aquesta petició per poder avança rapidament en el compliment de la sentència, evitar noves rebaremacions i recuperar les persones que van ser rebaremades en 2013.

Tots aquests temes s’han de tractar amb urgència, ja que les adjudicacions d’interins són a finals de juliol, i la resta de temes també han d’estar resolts abans de l’1 de setembre.

STEPV espera que la nova conselleria atenga les peticions del Sindicat i el curs que ve el professorat interí i els centres educatius noten millores per part del nou govern.


Comentaris

Miriam Zorraquino Martinez

02 juliol 2015 / 23:14 h

I no es pot tractar el tema dels interins i la rebaremació demà?


Amadeu Sanz

03 juliol 2015 / 11:57 h

Míriam, hem demanat que s’incloga en l’ordre del dia el tema de la sentència. La mesa tindrà lloc aquesta vesprada i n’informarem puntualment.


Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR