Professorat interí

Continuen els retards en el pagament de les nòmines de professorat interí

Personal adjudicat en desembre encara no ha cobrat les nòmines. STEPV posa un model de reclamació a disposició del persona.

dijous 04 febrer 2016 17:22 h

Una vegada més continuen els problemes per gravar les nòmines del professorat interí. Al Sindicat han arribat queixes de docents adjudicats en desembre que no han cobrat encara les nòmines corresponents.

Novament, el problema és la manca de personal per gravar les nòmines a temps, cosa que també afecta altre personal, com és el cas dels nous càrrecs directius o unipersonals que també tenen problemes per cobrar el complement que els correspon.
STEPV posa a disposició del professorat interí una reclamació per sol·licitar el pagament de les nòmines que els corresponen.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR