Mobilitzacions

Comença l’Acampada per l’Escola Pública

Hui hi participen col·lectius com l’Assemblea Cremona i la plataforma Prou, i els propers dies se n’hi sumaran d’altres des de les comarques d’Alacant i Castelló.

L'acampada, aquest matí en la Conselleria.

dimecres 16 juliol 2014 16:26 h

Persones, col·lectius i plataformes per l’ensenyament públic de tot el País Valencià han començat hui una sèrie d’accions reivindicatives sota la denominació d’Acampada per l’Escola Pública. L’acampada se celebra en els jardins de la Conselleria d’Educació, situada en l’av. de Campanar de València durant els dies 16, 17 i 18.

Entre els actes prevists per a hui, hi ha hagut la xarrada de M. Ángeles Llorente, membre dels MRP i de STEPV, sobre la reforma educativa. Llorente ha definit la LOMQE com una agressió a l’escola pública, que té com a finalitat la seua privatització, i ha cridat a la protesta com a acte educatiu. En l’assemblea posterior, hi han intervingut representants de les @iaioflautes, de FAPA-València, o de la Coordinadora del Professorat Interí, entre altres.

També hi han assistit representants de diferents formacions polítiques valencianes, com Compromís, EUPV i Esquerra Republicana del PV. Al migdia, s’hi ha servit un menú d’ensalada, macarrons i fruita del temps.

Dinar a l'acampada per l'escola Pública

Per a aquesta vesprada hi ha previstes diverses activitats, algunes d’orientades als més menuts, com la participació del contacontes Llorens o un taller de paracaigudes. Així mateix, hi haurà una xarrada-col·loqui amb la participació de la PAH. A més, la Plataforma per una Auditoria Ciutadana del Deute celebrarà en l’acampada la seua assemblea i, ja més tard, cap a les set de la vesprada., hi haurà les actuacions del grup de dolçainers Estrella Roja de Benimaclet, de Xavi Castillo i de Senior.

A la nit, algunes persones passaran la nit davant del PROP d’Educació de Gregorio Gea, per la impossibilitat de fer-ho en el recinte de la Conselleria.

El Sindicat dóna suport a l’Acampada, que havia sigut convocada en la Trobada de Plataformes Comarcals, que integra plataformes com Tots Som Cremona d’Alaquàs o la plataforma PROU d’Ontinyent, entre altres, amb un caràcter lúdic, però reivindicatiu, i convoca la seua afiliació i tot el professorat a participar-hi amb alegria.

Podeu consultar ací la programació per a tota l’acampada.

Podeu seguir l’Acampada a Twitter (@AcampadaEscolaP) i trobar l’esdeveninent en Facebook (Acampada per l’Escola Pública).


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR