Comissió de seguiment de concertada

Circular sobre la reunió de la Comissió de Seguiment del 14 d’octubre

dimarts 18 octubre 2016 20:37 h

STEPV ha assistit a la reunió de Comissió de Seguiment de divendres 14 d’octubre convocada per l’Administració Educativa. A la reunió estaven convocades també la resta d’organitzacions sindicals i patronals del sector de la concertada. Com ja vam avançar en la circular anterior del dia 23 de setembre, vam quedar en abordar directament en aquesta reunió totes aquelles sol·licituds de treballadors que han decidit voluntàriament optar per ser recol·locats.

Abans de començar de ple en la reunió ha assistit per última vegada l’excap de Serveis de Centres Concertats Xelo Roig. El Director General ens ha comunicat que el seu càrrec -què és de lliure designació- serà ocupat per M. Carmen Quilles a partir del dilluns 17.

Posteriorment, amb les dades i les sol·licituds de la gent que ha manifestat voler ser recol·locats, comencem a elaborar el llistat de centres en crisi atenent als criteris regulats que marca el preacord d’addenda recol·locació signat el passat 28 de juliol.

Recordem, com va explicar el Director General de Centres en la passada reunió del dia 23, que les línies del procés consisteixen en:

1. Pas a seguir: l’Administració està recollint totes les sol·licituds de recol·locació de treballadors/res.
2. Pas: l’Administració contestarà al professorat que està dintre de la borsa de recol·locació i se’ls preguntarà en primer lloc si volen optar per entrar dins de la borsa d’interins o bé recol·locar-se en un centre concertat com així ho marca el redactat del preacord.
3. Pas: La Conselleria convocarà les vegades que faja falta la Comissió de Seguiment fins que quede tancada una llista amb les dades del professorat que desitja ser recol·locat. Simultàniament a aquest punt s’analitzarà cas per cas entre totes les organitzacions de la Comissió de Seguiment -entre elles STEPV- les sol·licituds per ser estudiades.

A continuació l’Administració ens ha facilitat a totes les organitzacions la documentació que s’utilitzarà per poder dur a cap aquest procés. Ens ha donat un termini fins al dimecres 19 per poder revisar-la i esmenar si ho trobem adient.

En el torn obert de paraules el Sindicat ha insistit en la regulació, a través d’una resolució, de les hores de desdoblament atenent a la ràtio en famílies concretes de cicles formatius. Està pendent al DOGV la seua publicació.

Per altra banda hem manifestat el malestar que genera en molts docents les altes i baixes de contractacions i variacions en nòmina en el mes de setembre. Hi ha molts docents que no han cobrat les hores de compensatòria i tampoc les hores de desdoblament per no tenir les variacions de nòmines fetes. Açò suposa endarrerir l’abonament d’aquestes quanties possiblement a la nòmina de novembre, ja que no ens asseguren que puguen tindreu arreglat per a la nòmina d’octubre i tot per falta de personal que puga agilitzar aquest procés purament tècnic.

Respecte de l’abonament de la paga extra del 2012, en aquelles persones que estan d’excedència o bé jubilats i que ara com ara encara no han cobrat cap quantia, li hem recordat que se’ns va comunicar des de l’Administració posar en marxa una plataforma en línia a la web de la Conselleria per poder cada interessat demanar-ho a través d’aquesta plataforma. STEPV ha insistit que, tal com van les qüestions a escala informàtica en la Conselleria, no és seriós fer esperar al personal afectat “in illo tempore”. El Director General ens ha confirmat que si no es posa en marxa d’ací a finals de la setmana que ve aquesta plataforma donarà ordres perquè es torne a sol·licitar la paga extra per la via tradicional mitjançat l’entrada de registre.

Per a finalitzar, hem tornat a treure la necessitat de la desjudicialització de la paga de 25 anys(paga d’antiguitat). Ens ha assegurat que ho tenen en compte i es farà l’informe per la intervenció educativa per valorar si ho poden incorporar en aquests pressupostos del 2017.

Des de STEPV continuarem insistint en la urgència de resoldre aquests temes per part de l’Administració al més aviat possible.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR