Universitats públiques

Amb la lluita del professorat associat

El Secretariat Nacional d’Universitats de STEPV vol manifestar, una vegada més, que està al costat del professorat que lluita per la millora de les seues condicions laborals i salarials, i en especial dels col·lectius més precaritzats, en aquest cas el professorat associat.

divendres 16 febrer 2018 15:49 h

Donem suport a les reivindicacions del professorat associat en les universitats públiques valencianes i exigim a la Conselleria d’Educació que intervinga en el conflicte per tal de solucionar-lo i no es quede al marge. L’administració educativa valenciana també ha de donar un impuls a la negociació del Conveni col·lectiu, a fi de donar resposta a la problemàtica de tot el personal laboral de les universitats valencianes. STEPV reitera la necessitat de constituir per al conjunt del País Valencià, una Mesa Sectorial d’universitats.

STEPV reitera la necessitat de constituir, per al conjunt del País Valencià, una Mesa Sectorial d’universitats

El Secretariat Nacional d’Universitats de STEPV dóna suport a la convocatòria de vaga del professorat associat de la UVEG i insta als seus òrgans de govern a atendre les peticions del col·lectiu.

Hem reiterat el nostre suport a les justes reivindicacions del col·lectiu i seguirem col·laborant amb la Plataforma de PDI Associat de la UVEG en la defensa dels seus posicionaments, com ja ho vam fer en la seua compareixença davant la Comissió Europea.


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR