Professorat interí

STEPV posa en marxa la campanya de reclamacions a la repetició de centre

Aquestes reclamacions tenen per objecte mostrar el rebuig a les resolucions d’adjudicacions perquè suposen una rebaremació encoberta que vulnera l’ordenació de l’acord de 2010

dimarts 10 juliol 2018 17:57 h

Tal i com va anunciar STEPV el passat 4 de juliol, a més de l’amplicació a les resolucions de 2018 de la demanda interposada pel Sindicat contra les resolucions de 2017 en què s’introdueix per primera vegada la repetició de centre, també s’informava al professorat interí que es facilitarien reclamacions individuals per a presentar-les a les direccions territorial d’educació o a la Conselleria d’Educació directament.

Així, el Sindicat adjunta un model de reclamació perquè es presente el més prompte possible. En una segona fase, just el dia de l’adjudicació de vacants que tindrà lloc a finals de juliol, el Sindicat també posarà a disposició de qui ho desitge un segon model per a les persones que es vegen afectades negativament per la repetició de centre. Aquestes reclamacions s’adjuntaran com a prova en el recurs presentat pel Sindicat contra la repetició de centre.
Com ja s’ha explicat en diferents ocasions, la repetició de centre vulnera l’acord de professorat interí perquè si un docent es queda sense aquesta possibilitat les places de les persones que sí que poden repetir centre no estaran a la seua disponibilitat en el procediment d’adjudicació encara que estiga en una millor posició en la llista. Aquesta situació contravé de totes totes l’ordenació de les llistes establida en l’acord de professorat interí de 2010.
Adjuntem ací el model de reclamació i us demanem que ens feu arribar una còpia de la mateixa al sindicat, una vegada presentada per registre d’entrada, amb els únics efectes de fer un seguiment de la campanya.

Model de reclamació

reclamació_contra_repetició_centre.doc

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR