Mobilitzacions

19 desembre: concentració contra la LOMQE i pel valencià

STEPV, Escola Valenciana, BEA, SEPC, ACPV, entre altres organitzacions, convoquen a les 18.30 h davant la Delegació del Govern a València

STEPV

Dilluns 17 desembre 2012 17:49 h

La concentració, la convoquen aquestes entitats coincidint amb la Conferència Sectorial d’Educació entre el Ministeri i les comunitats autònomes per continuar parlant sobre la LOMQE.
Per això aquesta concentració també es realitza a la resta de territoris de parla catalana i al País Basc (a Galícia ja han fet una acció similar). Exigim la retirada de la LOMQE i la dignificació de les llengües pròpies.
La concentració tindrà lloc davant la Delegació del Govern a València (c/ Colom) a les 18.30 h.

Etiquetat com a


Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR