Professorat interí

18, 19 i 20 de juliol: Jornades per la consolidació i l’estabilitat del professorat interí

La Coordinadora de Professorat Interí (CPI) i STEPV convoquen unes Jornades per la consolidació i l’estabilitat del professorat interí els dies 18, 19 i 20 de juliol en la Conselleria d’Educació amb la finalitat de reivindicar un procés consolidació del professorat interí en els seus llocs de treball i l’estabilitat del col·lectiu en el treball.

dijous 13 juliol 2017 09:08 h

Una oferta pública d’ocupació massiva pot posar en una situació molt complicada el professorat interí que no supere aquestes proves si es manté el model de concurs oposició actual. És per això que les organitzacions convocants defensen un accés diferenciat per tal de garantir la consolidació del professorat interí (via concurs de mèrits) i un accés lliure per a la resta de persones aspirants, amb un procés adequat per a l’ingrés a la funció pública docent.

Garantir l’estabilitat laboral dels seus treballadors i treballadores, així com la possibilitat de treball per a les persones que encara no el tenen ha de ser una màxima de qualsevol organització i administració pública que es considere progressista.

És per això que des de la CPI i STEPV fem una crida a la participació de totes i tots en la Jornada per l’Estabilitat i la Consolidació del Professorat Interí per tal de reivindicar el dret al treball i l’estabilitat laboral.

A més a més, la Jornada ha de ser un un espai d’encontre i reflexió amb els diferents col·lectius de professorat interí que hi ha a nivell estatal; un lloc on poder escoltar les experiències d’altres col·lectius interins que han assolit un procés de funcionarització (sanitat, ajuntaments); i, finalment, un punt d’encontre per poder aprendre de les experiències de lluita en la defensa de drets laborals i socials, tant dins del marc educatiu com d’altres àmbits socials i laborals.

Ens trobem en un moment importantíssim en la lluita pels nostres drets laborals. Ara més que mai hem de dir que la nostra estabilitat laboral passa per una procés de consolidació. Ara més que mai hem de dir el que volem. 

Vine a les Jornades per l’estabilitat i la consolidació del Professorat Interí

Programació (PDF 1,3MB)

Etiquetat com a

juliol 2017 jornades

Comentaris

Encara no hi ha comentaris per a aquesta entrada.

Comenta

Has d'estar registrat per a deixar comentaris.


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR