DOGV Capçaleres

DOGV del 08 maig 2017

DOGV de 8/05/2017, Núm 8034

II. AUTORITATS I PERSONAL

A) OFERTES D’OCUPACIÓ PÚBLICA, OPOSICIONS I CONCURSOS

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 12 d’abril de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça de tècnic/a mitjà de suport a la investigació d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Big Data y Analítica predictiva: nuevas oportunidades para la industria y la sociedad. CPI-17-099».

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 25 d’abril de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça de tècnic/a mitjà de suport a la investigació d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Aproximación teórico-experimental a la búsqueda de una nueva física con sabores pesados. CPI-17-098». Programa Prometeu per a grups d’investigació d’Excel·lència de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport» (GVPROMETEOII2014-049).

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 25 d’abril de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça d’investigador/a no doctor d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Línea de investigación traslacional en cardiopatia isquémica, CPI-17-100».

Universitat de València
RESOLUCIÓ de 27 d’abril de 2017, de la Universitat de València, per la qual es fa l’oferta pública d’una plaça d’investigador/a no doctor d’aquest organisme amb contracte laboral temporal. Projecte: «Evaluación del implante femoral keep walking a realizar dentro del ensayo clínico que está desarrollando la entidad, titulado: ensayo clínico prospectivo de evaluación y eficacia de un implante trasfemoral.CPI-17-102».

C) ALTRES ASSUMPTES

Institut Superior d’Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana
RESOLUCIÓ de 28 d’abril de 2017, de la Direcció de l’Institut Superior d’Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana, per la qual es designa el tribunal encarregat de realitzar la prova específica per a persones sense requisits acadèmics (art. 69.5 LOE) previst en les proves d’accés a les ensenyances artístiques superiors d’Art Dramàtic, Arts Plàstiques (Ceràmica), Dansa, Disseny i Música.

III. ACTES ADMINISTRATIUS

C) ALTRES ASSUMPTES

Institut Superior d’Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana
CORRECCIÓ d’errades de la Resolució de 18 d’abril de 2017, de la Direcció de l’Institut Superior d’Ensenyances Artístiques de la Comunitat Valenciana, per la qual es dicten instruccions i es convoca la prova d’accés a les ensenyances artístiques superiors.