DOGV Capçaleres

DOGV del 26 abril 2017

DOGV de 26/04/2017, Núm 8027

II. AUTORITATS I PERSONAL

A) OFERTES D’OCUPACIÓ PÚBLICA, OPOSICIONS I CONCURSOS

Universitat Jaume I
RESOLUCIÓ de 27 de març de 2017, del Rectorat, per la qual es convoca una oferta pública per a la constitució d’una borsa de treball de personal investigador d’aquest organisme, amb contracte laboral temporal per obra i servei. (Grup d’investigació «GEOTEC: Geospatial Technologies Research Group»).

Universitat Jaume I
RESOLUCIÓ 3 d’abril de 2017, del Rectorat, per la qual es convoca una oferta pública per a la selecció d’una plaça de personal tècnic de suport a la investigació d’aquest organisme, amb contracte laboral temporal per obra o servei a temps parcial. (Projecte: «Utilización de Cu(II) como dopante e inhibidor del crecimiento de grano en la sinterización de ferritas nanométricas de CuNiZn», codi: 16I373).

Universitat Jaume I
RESOLUCIÓ de 12 d’abril de 2017, del Rectorat, per la qual es convoca un concurs de mèrits per a la provisió de llocs de treball de l’escala administrativa de la Universitat Jaume I. [2017/3402]

C) ALTRES ASSUMPTES

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 20 d’abril de 2017, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, per la qual es convoca el Programa de coordinació horària dirigit a l’alumnat que cursa simultàniament els ensenyaments professionals de música o dansa i l’Educació Secundària per al curs acadèmic 2017-2018.

Universitat Politècnica de València
RESOLUCIÓ de 3 de febrer de 2017, de la Universitat Politècnica de València, per la qual es publica el pla d’estudis de Graduat o Graduada en Gestió i Administració Pública.

V. ANUNCIS

B) LICITACIÓ I ADJUDICACIÓ DE CONTRACTES

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
Licitació número CNMY17/CT00A/19. Reforma de la cuina al CEIP Herrero, de Castelló de la Plana.