DOCV Capçaleres

DOCV del 11 desembre 2017

DOGV de 11/12/2017, Núm 8187

III. ACTES ADMINISTRATIUS

A) AUTORITZACIONS I CONCESSIONS

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 20 d’octubre de 2017, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es modifica l’autorització als centres docents privats de la Comunitat Valenciana indicats en l’annex, per canvi de titularitat.

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 31 d’octubre de 2017, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es modifica l’autorització al centre docent privat d’Educació Infantil, Primària i Secundària San José de Calasanz, d’Elx.

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 31 d’octubre de 2017, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es modifica l’autorització del centre privat d’Educació Infantil, Primària i Secundària Sedaví, de la localitat de Sedaví.

Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
RESOLUCIÓ de 27 de novembre de 2017, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es modifica la distribució de l’import màxim de les ajudes individualitzades de transport escolar per al curs 2017-2018, destinades a finançar el transport escolar de l’alumnat escolaritzat en Educació Infantil de segon cicle, Educació Primària o Educació Secundària Obligatòria i Educació Especial en centres públics dependents de la Generalitat.

Atenció! Des del 5 de desembre de 2017, podeu consultar totes les ofertes d’ocupació pública publicades al DOGV en aquest enllaç.