Què faig després de les adjudicacions


M’han adjudicat plaça: què faig?


Si t’han adjudicat un lloc de treball en el procediment de juliol, has de realitzar els següents passos:

  1. t’has de descarregar i imprimir la credencial (disponible a la web de la Conselleria a partir de divendres 1 d’agost i durant tot el mes)
  2. el dia 1 de setembre has de presentar-te al centre de destí per tal de prendre possessió de la plaça i que et segellen la credencial
  3. el mateix dia 1 de setembre, si pots, o si no en els tres primers dies hàbils de setembre, has de dur al centre la documentació necessària per tal de donar-te d’alta en nòmina. Des del centre, enviaran la documentació a la Direcció Territorial d’Educació de la província on tens la plaça . Si ets funcionari en pràctiques o interí, ací tens tota la documentació que has de presentar i els models:
  4. Si hi ha hagut una errada en la teua adjudicació tens un mes per tal d’interposar un recurs de reposició. STEPV ofererix un model a la seua afiliació en l’Espai de l’Afiliació. A l’hora de fer la reclamació, heu de comprovar molt bé que teniu raó: tot verificant les vostres peticions telemàtiques i comprovant també la TIPOLOGIA de la plaça que reclameu (perquè, potser és, per exemple, afectada o a temps parcial i nosaltres no l’havíem marcada a les nostres peticions).

No m’han adjudicat: què faig?


A partir del mes de setembre, es tornaran a realitzar actes d’adjudicació telemàtics. Els primers actes que es faran seran per al cos de mestres i secundària. Més endavant, també per a EOI i ensenyaments artístics. Les dates estan encara per determinar.