Avís: canvis en els comptes de cotització a la Seguretat Social


La Conselleria ha publicat un avis per anunciar canvis en els comptes de cotització a la Seguretat Social:

Amb l’objectiu de regularitzar amb la Seguretat Social la cotització del personal docent, per tindre este una cotització diferent del general de l’Administració, des de la Conselleria d’Hisenda s’ha arribat a un acord amb la TGSS per a la creació de nous codis de compte de cotització específics per a este personal.

Els nous comptes de cotització creats comencen a ser efectius des de l’01/02/2018, per la qual cosa hem procedit a donar de baixa als docents en el compte de cotització antic amb data 31/01/2018 i d’alta en el compte de cotització nou amb data 01/02/2018.

És un moviment administratiu que no afecta ni a la permanència, ni a la cotització de tots aquests treballadors en la TGSS.

El personal interí/laboral/especialista rebrà un missatge de la TGSS comunicant-los que estan de baixa en Seguretat Social i als pocs dies rebran un altre missatge que se’ls ha donat d’alta de nou. Este moviment administratiu no afecta a la permanència, ni a la nòmina, ni a la cotització de tots aquests treballadors en la TGSS. Segueixen donats d’alta cotitzant ininterrompudament.

Publicat el 12 / 02 / 2018
Següent següent anterior Anterior