Anuncis i convocatòries


Anuncis

27 / 07 / 2012

Adjudicació definitiva de destins del procediment de provisió de places del cos d’inspectors

RESOLUCIÓ de 23 de juliol de 2012, de la Subdirecció General de Personal Docent de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, per la qual s’aprova la relació definitiva de vacants i l’adjudicació definitiva de destins del procediment de provisió de places del cos d’inspectors al servici de l’administració educativa i d’inspectors d’Educació dependents de l’àmbit de gestió de la Generalitat Valenciana convocat per Resolució de 8 de febrer de 2012 de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació. (pdf 198KB)


Anuncis

26 / 07 / 2012

Fins demà no eixiran les adjudicacions de professorat interí, provisional i pràctiques

Conselleria acaba d’informar que fins demà no es publicaran els llistats de les adjudicacions de professorat interí, provisional i en pràctiques. El motiu és que primer publicaran el llistat definitiu de les Comissions de Serveis (previsiblement aquesta vesprada) i demà el d’adjudicacions.
STEPV, AFID i la Coordinadora de Professorat Interí tenien previst convocar una concentració de protesta per a demà per la retallada de vacants que es preveu. La concentració s’ajorna per a dilluns. Estigueu atents a la convocatòria.
Moltes gràcies


Anuncis

25 / 07 / 2012


Anuncis

25 / 07 / 2012

Llistats provisionals d’acreditació en llengües estrangeres

Convocatòria

RESOLUCIÓ de 19 de juny de 2012, de la Subdirecció General de Personal Docent de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, per la qual es convoca el professorat dels nivells d’ensenyança no universitària per a l’acreditació en llengües estrangeres per a impartir àrees, àmbits, matèries o mòduls no lingüístics.
Publicació en el DOCV:
Llistats provisionals
Llistats provisionals de la comissió permanent d’acreditació en llengües estrangeres:
Castelló. Data de publicació: 25-07-2012
Reclamacions:
5 dies hàbils comptats des de l’endemà de la publicació d’aquest llistat provisional.


Anuncis

18 / 07 / 2012

Llista provisional d’aspirants a inspecció accidental

Llista provisional d’aspirants seleccionats en el concurs de mèrits per a la provisió de places d’inspectors d’educació accidentals.

Reclamacions

Contra la present llista provisional es podrà presentar reclamació en el termini de cinc dies hàbils a partir de l’endemà de la seua publicació, dirigida al president de la Comissió de Valoració. És a dir, fins el 23 de juliol.
Les reclamacions es presentaran simultàniament per correu electrònic: .(Javascript ha d'estar habilitat per a veure aquesta adreça de correu), i en el Registre General de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació.