Anuncis i convocatòries


Anuncis

23 / 01 / 2018

Llistat provisional d’acreditació en llengües estrangeres de València


Anuncis

19 / 01 / 2018


Anuncis

12 / 01 / 2018

Llistat definitiu d’acreditació en llengües estrangeres de València

Llistat definitiu d’acreditació en llengües estrangeres de València del 12 de gener de 2018.


Convocatòries

08 / 01 / 2018

Proves i cursos de Capacitació i Diploma de Mestre

NOVETAT 09/01/2018 (NOMÉS per a cursos preparatoris CCDM 2018)

NOMÉS aquelles persones preinscrites en els cursos preparatoris dirigits a l’obtenció de les titulacions administratives de Capacitació lingüística per a l’Ensenyament en Valencià, la Capacitació lingüística per a l’Ensenyament en Llengües Estrangeres i del Diploma de Mestre de Valencià hauran d’omplir OBLIGATÒRIAMENT el formulari per a l’elecció de localitat i torn fent clic en l’enllaç següent:

http://avalua.edu.gva.es/formularis/index.php/363491?lang=ca-valencia

El termini d’elecció de torn i localitat comença el dia 9 de gener a les 00:00 i finalitza el 16 de gener de 2018 a les 23.55h.

(Important: si realitza més d’un accés, el formulari que es guardarà serà el corresponent a l’últim accés).

Les persones que apareguen excloses en els llistats provisionals en la modalitat de “Curs” hauran d´omplir igualment el formulari i triar torn i localitat. Açò no significa en cap cas que aquestes persones estiguen admeses. En els llistats definitius que eixiran a partir del 30 de gener apareixeran aquelles persones admeses en els cursos amb l’assignació de localitat i torn corresponents.

PROVES LLIURES/CURSOS CCDM 2018

PROVES I CURSOS DE CAPACITACIÓ I DIPLOMA DE MESTRE 2018

Convocatòria de 15 de novembre de 2017, de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Investigació, per la qual es convoquen cursos preparatoris i proves adreçades a l’obtenció de les titulacions administratives de Certificat de Capacitació per a l’Ensenyament en Valencià, Certificat de Capacitació per a l’Ensenyament en Llengua estrangera i el Diploma de Mestre de Valencià.

Instruccions per les quals s’estableix l’estructura dels cursos preparatoris convocats per la Convocatòria de 15 de novembre de 2017, de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Investigació, per la qual es convoquen cursos preparatoris i proves adreçades a l’obtenció de les titulacions administratives de Certificat de Capacitació per a l’Ensenyament en Valencià, Certificat de Capacitació per a l’Ensenyament en Llengua estrangera i el Diploma de Mestre de Valencià.

Manual d’instruccions


Convocatòries

28 / 12 / 2017